Tot ziens in 2060

Het project 'Tot ziens in 2060' is een groot ontmoetingsspel ofte "Gotcha". Het richt zich naar inwoners van Antwerpen Noord en naar mensen die er vaak komen. Het principe is eenvoudig. Je schrijft je in door een foto van jezelf en je adresgegevens door te geven via het onderstaande inschrijvingsformulier. Ook geef je 3 plaatsen door waar je vaak vertoeft in 2060. Bijvoorbeeld een bepaalde winkel, buurtwerking, café, straat enz.

We organiseerden 2 rondes. Voor de laatste rond kon je inschrijven tot 1 juni 2019. PSC Open Huis verzamelt alle foto's en gegevens van diegenen die zich inschreven. In een volgende stap wordt een foto van een deelnemer per post toegestuurd naar een andere deelnemer. Iedere deelnemer krijgt ook een draagtas met de boodschap 'Tot ziens in 2060'. De bedoeling is dan om tijdens de volgende dagen en weken in de buurt de persoon terug te vinden van wie je een foto kreeg toegestuurd. De draagtas die je kreeg vormt een herkenningselement. Bovendien weet je dat als je iemand met de bewuste draagtas ziet, dat hij of zij ook in het spel betrokken is.

Wanneer je de gezochte persoon hebt teruggevonden, contacteer je PSC Open Huis op 0498 163 962. Je spreekt dan af met PSC Open Huis om je prijs in ontvangst te komen nemen. Prijzen bestaan uit vrijkaarten voor de Roma, Arenbergschouwburg, Cinema Klappij, Koffiebar Viggo's, Kubus Permeke en Oude Badhuis. Je hebt dan de keuze om ofwel samen of apart met de persoon op de foto een activiteit te doen.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image